În emisiunea sa de la DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a discutat despre influențele astrale ale zilei, subliniind aspectele favorabile pentru parteneriate datorită trigonului dintre Juno și Uranus.

Simulescu a oferit sfaturi specifice pentru Balanțe și Scorpioni, evidențiind oportunitățile și provocările cu care se pot confrunta aceștia.

Trigonul dintre Juno și Uranus

Daniela Simulescu a explicat influența benefică a trigonului dintre Juno și Uranus asupra parteneriatelor:

„Astăzi este o zi foarte bună pentru parteneriate. Juno, asteroidul care are legătură cu alianțele politice, face un trigon cu Uranus. Este momentul acela în care s-ar putea să vedem o altă perspectivă în relațiile pe care le avem, în parteneriate și așa mai departe.

Putem începe chiar cu cele de la muncă, adică vorbim de colegi, cu relația cu șefii sau alți parteneri ori asociați să spunem așa.”

Pentru Balanță sau cei cu ascendentul în Balanță:

Simulescu a evidențiat tendința Balanțelor de a avea un dublu standard în relații:

„Îți schimbi planurile foarte des, doar că atunci când și alții își schimbă planurile foarte des tu te superi pe ei. Cumva ai un dublu standard aici, ei să nu se supere că tu poți fi instabil, dar tu te superi sau invers. Trebuie undeva să mai lași de la tine și ceilalți undeva vor mai lăsa de la ei.”

Pentru Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion:

Simulescu a subliniat oportunitățile profesionale pentru Scorpioni, menționând că greșelile altora pot deveni avantaje:

„Profesional, beneficiezi de foarte multe aspecte pozitive. Ba mai mult, greșeala altora s-ar putea să se transforme în cea mai mare oportunitate pe care o poți avea în această perioadă. Așa că stai la pândă, uită-te bine, ascultă bine și analizează tot în jurul tău.”