Jocul nu este doar o sursă de distracție pentru cei mici, ci și un element esențial în dezvoltarea lor armonioasă. De la bebeluși până la adolescenți, jocul joacă un rol important în formarea abilităților cognitive, sociale, emoționale și fizice.

Astfel, în cadrul acestei ediții, vom învăța cum și ce să ne jucăm cu copiii pentru a dezvolta inteligența și gândirea copiilor, pentru a le dezvolta atenția și perspicacitatea lor.

Alături de noi este Iuliana Baban, logoped și psihopedagog. Ea reușește prin joacă să facă orice cu copiii și ne va învăța și pe noi, părinții, ce putem face, în mod concret, acasă.

———————————————————————————

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.
YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici
YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania
Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro
Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:
Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro
Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv
Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro
TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro
Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro
Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34
Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954