În emisiunea „Miercurea Neagră” de la DC News TV, Mugur Ciuvică a făcut o comparație între Elena Lasconi și Diana Șoșoacă, stârnind reacții imediate din partea lui Bogdan Chirieac și Diana Tache. Discuția a abordat, de asemenea, scenarii ipotetice despre viitoarele alegeri prezidențiale atât din România, cât și din SUA.

Lasconi ia tare PNL-ul

Mugur Ciuvică a deschis discuția cu o observație referitoare la președintele USR, Elena Lasconi, susținând: „De văzut nu am văzut-o, dar am citit fiindcă a ieșit de vreo două zile la televizor. Este un fel de Diana Șoșoacă a USR-ului.”

Moderatorul Bogdan Chirieac a insistat că nu-și au locul „astfel de comparații.”

Ciuvică și-a întărit afirmația prin argumente, criticând poziția USR față de PNL, în contextul diferenței masive de voturi obținute în 9 iunie:

„Nu, pe bune, indiferent cât ați fi de USR-ist, cât ar fi ăștia de la guvernare de nevolnici și de combinagii… Vine Lasconi cu partidul său cu 8% în alegeri și zice că s-ar combina cu PNL, care a luat spre 30% în alegeri. Spune «Poate ne-am combina cu ei, dar trebuie să se mai igienizeze după coaliția cu PSD».”

Axa Lasconi – Harris, dezvăluită de Băsescu la televizor

Bogdan Chirieac a adus în discuție predicția fostului președinte Traian Băsescu despre viitoarele alegeri prezidențiale:

„Fostul președinte Traian Băsescu a spus că Elena Lasconi va intra în turul II la președinție și va spulbera totul pe 8 decembrie, va fi viitorul președinte al României, în combinație și cu Kamala Harris care candidează la președinția SUA. Un tandem transatlantic.”

Mugur Ciuvică a continuat pe un ton jovial, ironizând ideea unui tandem politic între Lasconi și Harris:

„Axa Lasconi – Harris mai degrabă. Sunt mai pe patriotism și o pun pe Lasconi prima pentru că este de la Câmpulung. Vine Harris din California să o bată pe Lasconi din Câmpulung? Nu are cum!”.