Alin Bucur, investitorul din Mamaia, blocat de autorități, revine în studioul DCNews cu dezvăluiri.  Alin Bucur este cel care a investit pentru a realiza plaja Caelia ca la carte, conform legii. Săptămâna trecută Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, a recunoscut că investiția realizată de Alin Bucur a fost cu iz politic. Însuși edilul a afirmat: ”Autorizația a fost perfect legală. Din păcate s-a suprapus cu campania electorală și unii competitori de-ai mei din cursa electorală au considerat că este o temă de exploatat pentru a câștiga voturi. Pun la îndoială o investiție care nu este a mea. Este a Constanței, a constănțenilor, și bineînțeles a investitorului privat. Suntem într-o economie de piață. Omul acela trebuie să câștige bani. Să-și recupereze investiția. Eu vă spun un lucru. Noi am dat o autorizație perfect legală. (…)

A făcut reclamații candidatul USR peste tot. Cei de la Apele Române cred că au intrat așa într-o vrie și au cerut la Ministerul Mediului controale peste controale. Lucrurile au ajuns până la Inspectoratul de Stat în Construcții. Acum suntem puțin blocați, pentru că omul pe bună dreptate a mers în instanță și a cerut să se anuleze un control efectuat Inspectoratul de Stat în Construcții, care în opinia domniei sale nu reflectă realitatea. Suntem, repet, blocați. Stăm într-o expectativă și așteptăm să se pronunțe instanțele. Mie nu mi se pare corectă abordarea. Tot pasăm treaba, iar în administrația asta publică de când sunt eu văd chestia asta. Tot o pasăm așa prin instanțe. Nu ne asumăm. Hai să conducă instanțele România dacă în instanțe se rezolvă toate problemele”. 

Alin Bucur tot încearcă deblocarea situației, dar sezonul estival din acest an este deja compromis. ”Cu siguranță afară eram respectat și ajutat” consideră investitorul român. 
De la ora 19:00, urmăriți noi dezvăluiri ale investitorului pe DCNews, DCBusiness și DCNewsTV.