Astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziunile pentru ziua de joi, 18 iulie 2024, care se anunță dificilă pentru anumite zodii.

Nevoia de a evada este încă vie

„Astăzi avem un Sextil între Soare și Uranus. Este nevoia aceea de a evada, de a scăpa, de a trăi și altfel. Dacă sunteți în concediu și v-ați propus un plan să vizitați anumite obiective pe undeva, mai schimbați ceva și acolo.

Dacă sunteți în concediu acasă și aveați în plan să ieșiți la o limonadă cu cineva, la fel, poate ieșiți la un film. Sau poate dacă sunteți la serviciu și aveați chef să leneviți mai mult, poate dintr-o dată deveniți mai activi.

Mai trebuie să rețineți faptul că Mercur se aproprie de un careu cu Uranus, așa că ceea ce spunem s-ar putea să șocheze. Noi de multe ori nu spunem lucruri cu intenția de a șoca, dar oamenii o să se raporteze în acest fel la ceea ce noi comunicăm”, a transmis Daniela Simulescu în emisiunea sa zilnică de la DC News TV.

Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec

„Ar fi cazul să nu uiți și de unde ai venit și încotro te duci. Ar fi cazul să fii mai atent și la copii, indiferent de vârsta lor. De asemenea ți-aș mai recomanda să fii mai creativ și să cauți să te joci astăzi, să cauți să-ți pui mintea la contribuție sau să găsești o competiție. Chiar ai nevoie de senzația că trebuie să câștigi ceva”, a adăugat astrologul.

Taur sau cei cu ascendentul în Taur

„Marte se aproape de ieșirea din semnul tău. Când o planetă cum e Marte părăsește un semn are tendința de a compensa, de a strânge toată energia și de a o compensa atunci pe ultima sută de metri. Tu s-ar putea să resimți zilele acestea nerăbdare, furie, nevoia de a fi mult mai competitiv, dar în același timp s-ar putea să lipsească simțul analitic sau pragmatic, să faci tot felul de greșeli”, a conchis Daniela Simulescu,