Pe 17 iulie 2024, Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac vă așteaptă la DC News, DC News TV și Știridiaspora.
La Miercurea Neagră se vor discuta cele mai fierbinți subiecte ale zilei!

Tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump: Cum a reușit fostul președinte american să scape și ce implicații are acest eveniment asupra scenei internaționale?

Alegerile prezidențiale din SUA: Cine are cele mai mari șanse să devină următorul președinte al Statelor Unite și cum va influența acest lucru politica globală?

Impactul asupra alegerilor din România: Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la prezidențiale! Care sunt șansele sale de a deveni următorul președinte al României?

Marcel Ciolacu și remanierea guvernamentală: Atacurile lui Marcel Ciolacu și posibilitatea unei remanieri guvernamentale. De ce nu și-a anunțat încă intrarea în cursa pentru prezidențiale?

Stați cu noi! Miercurea neagră se difuzează pe 17 iulie 2024, de la ora 12.00 pe Facebook și Youtube DC News. Diana Tache, renumită jurnalistă cunoscută pentru interviurile sale incisive și comentariile pertinente, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, apreciat pentru analizele sale și perspectivele inedite asupra politicii românești și Bogdan Chirieac, analist politic DC News, cu o vastă experiență în jurnalismul de investigație vă așteaptă la Miercurea neagră.