În cadrul rubricilor astrale zilnice de pe DC News TV, astrologul Daniela Simulescu a oferit o analiză detaliată a influențelor planetare și a efectelor acestora asupra diferitelor semne zodiacale.

Deși astăzi nu avem un aspect special pe cer, recentul sextil dintre Venus și Uranus, precum și cel dintre Mercur și Jupiter, au setat tonul pentru săptămâna care urmează.

Tranzitul lui Marte în Taur: Stabilitate și schimbare

Daniela Simulescu a pus accent pe tranzitul lui Marte în Taur și apropierea acestuia de Uranus, subliniind posibilele efecte ale acestei conjuncții.

„Marte se apropie de o conjuncție cu Uranus, deci cred că ar fi cazul să discutăm puțin de tranzitul lui Marte în Taur.

Marte în Taur știm că este destul de statornic, de încăpățânat, ori razele lui Uranus s-ar putea să-l facă să reacționeze puțin alandala, puțin aiurea” a explicat astrologul.

Recomandări pentru Taur

Pentru nativii din Taur și cei cu ascendentul în acest semn, Simulescu a oferit sfaturi pentru a naviga influențele planetare perturbatoare:

„Ce vă recomand eu vouă zilele acestea, dragii mei, este să nu vă faceți foarte multe planuri pentru că Marte, fiind în semnul vostru se apropie de Uranus, dă totul peste cap și exact când vă este lumea mai dragă, exact atunci se va întâmpla ceva să vă necăjească”.
Este important să se pregătească pentru eventuale frustrări și să accepte că nu totul poate fi controlat.

Recomandări pentru Pești

Nativii din Pești și cei cu ascendentul în Pești sunt sfătuiți să își gestioneze cu grijă emoțiile și comunicarea.

„Cred că vreți să spuneți multe, cred că vă abțineți extraordinar de mult și de fapt căpătați o reziliență la care altădată doar ați fi visat”, a spus Simulescu.

Această perioadă este văzută ca o oportunitate de creștere personală și dezvoltare a rezilienței.