Astrologul Daniela Simulescu a vorbit în emisiunea sa zilnică de la DC News TV despre aspectele astrale din această săptămână, punând accentul pe relațiile dintre planete și modul în care ne influențează ele viața.

Urmează o perioadă a iubirii

„Am trecut de Luna Nouă din Rac și începe o nouă săptămână. Urmează câteva aspecte interesante. Urmează o săptămână a lui Venus. Zilele următoare, Venus este stăpâna noastră, fiindcă va face multe aspecte, ceea ce înseamnă iubire, dragoste, relații.

Dar până la iubire, dragoste, care să nu uităm că trec prin stomac, vorbim de plăcere. Venus va intra în Leu în curând și cere de la noi să ne distrăm cum n-am mai făcut-o de foarte mult timp, mai ales că Venus se va înțelege și cu Jupiter”, a prefațat Daniela Simulescu.

„Până acolo, vorbim despre faptul că avem un Sextil și Jupiter, așa că activitatea noastră mentală de astăzi va fi una fabuloasă: mintea merge de minune, idei geniale, soluții creative, vorbim mult, comunicăm, nu o facem fără rost. Și, în plus, o facem cu multă încredere, cu mult aplomb”, a adăugat ea.

Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec, cei mai tari de astăzi

„Nu te întrece nimeni astăzi, pentru că Mercur este în Casa a V-a, Jupiter este în clasa a III-a. Ești foarte cuceritor! Mintea ta se duce și comunici în așa fel încât să-i câștigi pe toți, fie de acasă, fie de la serviciu. Trebuie doar să vorbești astăzi, să gesticulezi, să vorbești, să nu taci. Nu e bine să taci astăzi”, a mai spus astrologul la DC News TV.