Nu rata ediția specială a emisiunii Mi-Th Influencer! Duminică, 7 iulie 2024, la ora 11:00, doar pe canalul nostru, Thea Haimovitz va modera o ediție captivantă cu invitatul special Teodora Alexia Onescu. Teodora, o adolescentă remarcabilă, își va împărtăși povestea debutului ei în cariera de modelling.

Vom afla cum a pătruns în lumea fascinantă a modei, ce provocări a întâmpinat și ce reușite a avut până acum. Thea Haimovitz ne va ghida printr-o discuție inspirantă și plină de revelații, aducând în prim-plan experiențele unei tinere promițătoare care începe să își facă un nume în industrie.

Teme de discuție

Primii pași în modelling

Sfaturi pentru tinerii aspiranți

Provocările întâlnite în cariera de model

Fii alături de noi și inspiră-te din povestea Teodorei Alexia Onescu! Setează-ți un memento pentru duminică, 7 iulie, ora 11:00, și nu rata această ediție fascinantă din Mi-Th Influencer, pe DC News și Spectacola!



Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

– Îngrijire personală

– Frumusețe

– Machiaj

– Sănătate

– Analiză/studiu de caz

– Dezvoltare personală

– Ritualuri de îngrijire

– Curiozități

– Reportaje