Variantele vehiculate pentru candidatura comună a PSD-PNL pentru președinția României, expuse de analistul politic Bogdan Chirieac la emisiunea Miercurea Neagră, a stârnit hohote de râs în platoul DC News TV.

Ciuvică, nedumerit: Unde, la președinția blocului?

„Am auzit o altă idee. Eu doar v-o pun pe masă, personal nu cred în ea. Marcel Ciolacu ar pleca – stați bine pe scaune – Comisar European…”, a apucat să spună Bogdan Chirieac, înainte să fie întrerupt de hohote de râs din partea Dianei Tache și a lui Mugur Ciuvică.

„Partidele testează pe George Cristian Maior, Eduard Helvig și Remus Pricopie pentru candidatura comună PSD-PNL la președinția României”, a adăugat Chirieac.

„Haideți, domnule, la președinția blocului poate, dacă stau toți trei în același bloc”, a răspuns Mugur Ciuvică.

Popularitatea scăzută, un handicap în politică

„Remus Pricopie, rectorul SNSPA? Este o persoană extrem de inteligentă, dar pe care o cunoaștem doar noi doi. E un tip inteligent și un tip pregătit, dar dacă ieșim din studio și mergem la colțul străzii să ne luăm covrigi, sigur pe dvs. vă oprește jumătate din trotuar să vă întrebe ce mai faceți, cum mai sunteți, pe mine un sfert m-or opri că sunt îmbrăcată în culoarea REPER astăzi. Dar sigur pe domnul Pricopie nu-l cunoaște nimeni”, a transmis și Diana Tache.