Daniela Simulescu a venit cu o veste interpretabilă pentru urmăritorii săi, în contextul trigonului dintre Mercur și Neptun. Dacă unele zodii vor profita de liberul dat la vacanță, altele se vor simți inconfortabil cu abundența de lejeritate.

Noroc pentru cei aflați în vacanță

„Începe luna iulie cu un aspect numai bun pentru lene și vacanță. După ce Mercur a făcut un sextil cu Uranus ieri, astăzi face un trigon cu Neptun și ne face să visăm la cai verzi pe pereți. Astăzi nu avem putere de concentrare, dar avem la greu inspirație și imaginație.

Mâine, Mercur va intra în Leu, astăzi este încă în Rac. De aceea suntem foarte în lumea noastră acum. Suntem una cu natura, una cu mediul, nu suntem deloc pragmatici, nu suntem deloc ancorați. Dacă sunteți în vacanță e perfect, dacă nu… cu greu vă veți mișca”, a transmis astrologul în emisiunea sa zilnică de la DC News TV.

Pentru Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec

„Nu-ți priește deloc acest aspect despre care am vorbit pentru că efectiv nu te ajută să te concentrezi, să fii mai calculat. Dar, pe de altă parte, din când în când este bine să lași viața să se întâmple de la sine”, a adăugat ea.

Pentru Taur sau cei cu ascendentul în Taur

„Venus, guvernatoarea ta, se apropie de niște aspecte destul de liniștite. Așa că astăzi ea te invită să fii calculat, să fii la locul tău, să nu te agiți, să nu te cerți pentru nimeni și pentru nimic, nici măcar dacă simți că ai de câștigat de undeva. Nu este ziua aceea în care are rost să faci exces de zel”, a conchis Simulescu.