Într-o nouă ediție a Mi-Th Influencer, Thea Haimovitz și Mirela Vescan au avut o discuție despre frumusețe și self-care cu Sara Ianoș. Emisiunea va fi difuzată duminică, 30 iunie, începând cu ora 11.00.


Bine ați venit la Mi-Th Influencer, o emisiune captivantă cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz în rolurile de moderatoare și realizatoare. În această ediție specială, avem plăcerea să o avem ca invitată pe Sara Ianoș, o personalitate influentă în domeniul frumuseții și îngrijirii personale.

Mi-Th Influencer este dedicată tuturor categoriilor de public și aduce în prim-plan informații obiective și relevante despre îngrijire personală, frumusețe, machiaj, sănătate, analiză și studiu de caz, dezvoltare personală, ritualuri de îngrijire, curiozități și reportaje.

Nu ratați discuțiile fascinante și sfaturile de la invitații noștri experți! Emisiunea va fi difuzată live pe canalele DC News și Spectacola.

Urmați-ne pe canalele noastre de social media pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și tendințe.

Nu ratați emisiunea live duminică, pe 30 iunie, ora 11.00, pe DC News și Spectacola.

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

– Îngrijire personală

– Frumusețe

– Machiaj

– Sănătate

– Analiză/studiu de caz

– Dezvoltare personală

– Ritualuri de îngrijire

– Curiozități

– Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201