În cadrul emisiunii de previziuni astrale de la DC News TV, Daniela Simulescu a dezvăluit ce ne așteaptă în acest weekend, sub influența Lunii Pline în Capricorn și a aspectului tensionat cu Neptun.

Lună Plină în Capricorn și efectele ei

Daniela Simulescu a început prin a descrie atmosfera generală a acestui weekend, marcat de o Lună Plină în Capricorn.

„Vom avea o Lună Plină în Capricorn și oarecum este sub aspectul unui careu cu Neptun. Deci multă confuzie, tot felul de stări, irascibilitate trecem de la o vulnerabilitate excesivă, la o detașare extraordinară”, a explicat ea.

Această combinație astrală va aduce o serie de provocări emoționale, fluctuând între vulnerabilitate și detașare.

Un aspect favorabil: Sextilul între Mercur și Marte

În ciuda acestor tensiuni, există și vești bune. „Singurul lucru bun de pe care pot să vi-l spun este că astăzi avem un sextil între Mercur și Marte. Cumva reușim să comunicăm așa cu încredere și suntem destul de convingători”, a afirmat Simulescu.

Această aliniere planetară favorizează comunicarea eficientă și convingătoare, oferindu-ne o oportunitate de a naviga cu succes prin provocările emoționale ale weekendului.

Berbecul și provocările la locul de muncă

Fiecare semn zodiacal va resimți influențele acestui weekend în mod diferit. Pentru Berbec, Luna Plină se petrece în casa a X-a, aducând provocări la locul de muncă. „Luna Plină de mâine se petrece în casa a X-a, dar încă de astăzi s-ar putea să treci prin tot felul de eveniment la locul de muncă”, a menționat Simulescu.

Recomandarea ei pentru Berbeci este să se detașeze de problemele de la muncă și să nu se ia prea în serios. „Cel mai bine ar fi să încerci să te detașezi de acele probleme și să nu te iei prea în serios”, a spus ea.

Tendințele masochiste pentru Leu

Simulescu a subliniat și impactul emoțional pe care îl poate avea această Lună Plină asupra Leilor, subliniind tendința acestora de a se simți epuizați și nevalidați.

„Te simți epuizat și simți că doar ție ți se dau proiecte și nu ești nici validat așa cum ți-ai dori”, a explicat ea.

Această stare de stres intern poate duce la tendințe masochiste pe durata întregului weekend. „E o stare din aceasta de stres, e un stres în interior și cumva devii foarte masochist”, a adăugat astrologul.