Astrologul Daniela Simulescu a venit cu previziunile pentru ziua în care sărbătorim Solstițiul de Vară. Astrologia și astronomia se îmbină astăzi, iar senzațiile de bine sunt dedicate zodiei Rac.

„Astăzi vom avea Solstițiul de Vară. Ziua devine mai lungă, noaptea mai scurtă, Soarele trece în Rac, știți cum este vara din punct de vedere astrologic și astronomic. Timp de o lună îi vom sărbători pe Raci, iar toți cei care se vor naște vor avea această zodie”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

Cheltuieli pentru Gemeni

„Pentru Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni: Soarele iese din semnul vostru și se duce în Casa a II-a, ceea ce înseamnă că timp de lună vor fi și cheltuieli, dar oarecum și idei mai bune despre cum să vă eficientizați bugetul sau cum să obțineți alte fonduri”, a adăugat astrologul.

Chef de viață pentru Rac. Începe sezonul vostru

„Pentru Rac sau cei cu ascendentul în Rac: Începe sezonul vostru, primiți o doză de energie, de chef de viață, de dorință de a face mai multe lucruri și, bineînțeles, timp de o lună o veți ține într-o petrecere”, a mai spus Daniela Simulescu.