Astrologul Daniela Simulescu a adus în atenție un aspect astrologic important în cadrul previziunilor astrale zilnice pe DC News TV.

Soarele în careu cu Neptun: Iluzii și autoînșelare

„Ce credeți? Soarele se apropie de un careu cu Neptun, un aspect destul de neplăcut”, a transmis Daniela Simulescu. Acest aspect astrologic poate provoca confuzii, iluzii și autoînșelare.

„Ne face să alergăm după fantome, după năluci. Ne păcălim, îi păcălim și pe alții. Ce e nasol, din punctul meu de vedere, e că ne mințim pe noi înșine”, a explicat astrologul, subliniind pericolul de a ne crea povești false și dezamăgiri.

Balanță: Prudență și atenție

Pentru nativii din Balanță sau cei cu ascendent în Balanță, este necesară prudența în călătorii și chestiuni administrative sau juridice.

„Mare grijă la drumuri, la călătorii, la chestiuni administrative, la chestiuni juridice. Să nu vă ia cineva mințile și să vă treziți pe urmă că ați pierdut chestii serioase”, a avertizat Simulescu.

Scorpion: Iluzii și erori

Pentru Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion, astrologul a subliniat riscul de a se păcăli și de a păcăli pe alții.

„Vedeți voi, indiscreția aia, vouă vă place să cercetați, să căutați, să faceți pe detectivii. Astăzi vă cam păcăliți și dacă nu sunteți atenți, îi veți păcăli și pe ceilalți”, a explicat ea, adăugând că telefoanele fără fir și zvonurile nu vor aduce nimic bun.