Astrologul Daniela Simulescu a fost invitată în platourile DC News TV pentru a discuta despre influențele astrale ale acestui weekend.

În cadrul rubricii astrale, Simulescu a oferit o privire detaliată asupra modului în care Mercur și Venus vor influența fiecare zodie.

Conjuncția Mercur-Venus

Astrologul a explicat că Mercur și Venus se pregătesc să iasă din Gemeni, formând un tandem și o conjuncție. Această aliniere astrală va influența în mod pozitiv comunicarea și atracția intelectuală.

„Vorbele noastre vor fi mai delicioase, mai dulci, mai frumoase, mai atrăgătoare. Vom fi foarte cuceritori, vom fi foarte atrași de mințile celorlalți,” a explicat Simulescu, subliniind impactul pozitiv al acestei conjuncții.

Influențe pentru Rac

În continuare, Simulescu a oferit predicții specifice pentru Rac.

„Mercur și Venus se apropie de intrarea în semnul vostru, dar până atunci s-ar putea să aveți tot felul de vise, tot felul de coșmaruri, tot felul de senzații, tot felul de percepții”, a avertizat ea.

De asemenea, a sugerat că intuiția poate să dea greș, recomandând să nu se exagereze nimic.

Influențe pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, mesajul a fost clar: discuțiile intime cu partenerul sunt esențiale.

„Vă tot spun de ceva timp că discuțiile în intimitate cu partenerul vă vor ajuta. Vă recomand să le aveți și în zilele ce urmează,” a spus Simulescu.

Totodată, a avertizat: „Feriți-vă să dați din casă, vă ia gura pe dinainte și spuneți lucruri personale unor persoane care n-ar trebui să le știe”, a conchis ea.