Daniela Simulescu, astrolog DC News TV, ne transmite mai multe informații despre influența astrelor asupra comportamentului nostru de astăzi, 12 iunie, subliniind impactul negativ al careului Mercur-Saturn pe care îl vom resimți cu toții.

Mercur și Saturn: Un aspect tensionat

Daniela Simulescu a explicat că „Mercur face un careu cu Saturn și de obicei când se întâmplă asta nu prea avem încredere în noi, ne criticăm foarte mult și îi criticăm și pe ceilalți”.

Ea a subliniat importanța de a fi atenți la cuvintele pe care le folosim astăzi, deoarece „cuvintele ustură foarte mult astăzi”.

Scorpion: Secretele vor ieși la iveală

Pentru cei născuți în zodia Scorpion sau cu ascendent în acest semn, ziua aduce provocări legate de secrete și ascunzișuri.

„Ce crezi tu că o să încerci să faci astăzi? Să ascunzi lucruri, te pricepi al naibii de bine, așa este. Doar că lucrurile astea la un moment dat vor ieși și vor exploda exact atunci când îți va fi ție ziua și lumea mai dragă”, a avertizat Simulescu.

Această tensiune poate genera conflicte neașteptate și dezvăluiri incomode.

Săgetător: Lipsă de validare din partea partenerului

Pentru Săgetători și cei cu ascendent în Săgetător, relațiile personale sunt puse la încercare.

„Partenerul nu te vede, nu te ascultă, nu te înțelege, nu te validează”, a explicat Simulescu. În acest context, căutarea unui refugiu sau încercarea de a schimba partenerul se poate dovedi inutilă și frustrantă.

„Cea mai mare prostie pe care o putem face este să încercăm să-i schimbăm pe ceilalți. Și, bineînțeles, vei ajunge tot într-un punct în care-ți vei da seama că orice ai face, nu-ți iese și în momentul ăla te vei judeca aspru pe tine însuți”, a conchis ea.