Astrologul Daniela Simulescu a oferit previziunile astrale pentru ziua de 11 iunie în cadrul emisiunii pe DC News TV, punând accent pe aspectele tensionate ale zilei și oferind sfaturi pentru diferite zodii.

Aspectul zilei: Careul dintre Marte și Pluto

Daniela Simulescu a subliniat importanța careului dintre Marte și Pluto, un aspect tensionat care afectează atât pe plan personal, cât și la nivel mondial:

„Această zi de 11 iunie ne aduce un careu între Marte și Pluto. Marte a intrat recent în Taur și se întâlnește, într-un aspect tensionat, cu Pluto din Vărsător.

Nu e un aspect care îmi place nici pentru noi, muritorii, și nici la nivel mondial. Pentru că apar ciocniri, apar momente din acestea foarte frustrante. Un chef de a manipula pe ceilalți, de a-i presa. Persuasiune foarte puternică. Încercăm să-i manevrăm. Nu prea îmi place acest aspect, e cam exploziv. Rămâne de văzut ce se întâmplă”, a transmis astrologul.

Rac: Nu ai nimic de demonstrat

„Îți spuneam și zilele trecute că nu trebuie să ai așteptări de la prieteni. Îți spun și astăzi. Astăzi îți mai spun că nu trebuie să arunci cu banii stânga și în dreapta, doar pentru a-i ajuta pe ceilalți, fără ca ei să-ți ceară.

Cu cât vrei să demonstrezi ceva astăzi, cu atât vei avea mai multe de pierdut”, a adăugat ea.

Scorpion: Neliniște în relații

„Marte e guvernatorul tău, e în casa șaptea. Face careul cu Pluto. Relația nu e neapărat cea mai liniștită. Dacă e prea liniștită, ar trebui să te sperii. Înseamnă că e ceva acolo ce nu știi, ce ar trebui să afli”, a conchis Daniela Simulescu.