Astrologul DC News, Daniela Simulescu a explicat în cadrul unei emisiuni recente efectele conjuncției dintre Mercur și Jupiter, evidențiind importanța încrederii în sine și modul în care diferite zodii pot beneficia de această perioadă astrologică.

„Astăzi avem conjuncția dintre Mercur și Jupiter. Acești doi aștri în continuare fac acele careuri cu Pluto, atât Mercur, cât și Jupiter.

Este o perioadă nemaipomenită din punctul meu de vedere să aveți încredere în vorbele voastre, dar atenție, încrederea să vină din interior și nu din exterior.

Nu trebuie să avem nevoie de validarea altora, ci să ne găsim validarea în interior.
Putem să scriem pe o agendă, putem să ne punem pe o planșetă, undeva, pe o foaie pe perete, să ne validăm. Te duci în oglindă, te uiți și-ți spui: «Bravo mie, uite ce am realizat».

Nu trebuie să spună părinții, partenerul, colegii sau șefii. Astăzi trebuie să te validezi tu pe tine însuți”, a explicat Daniela Simulescu.

Leii și perioada energică

Simulescu a oferit și câteva sfaturi pentru zodii specifice, începând cu Leii și cei cu ascendent în Leu. Ea a descris această perioadă ca una plină de energie și oportunități sociale.

„Pentru Leu sau cei cu ascendentul în Leu, perioada aceasta este precum o sticlă de suc cu bule. N-aveți stare, vorbiți mult, socializați, vă întâlniți cu oameni, aveți un chef să faceți multe lucruri. Asta vă și recomand.

Nu stați doar la un serial, doar în pat, doar pe canapea, ieșiți din casă și bucurați-vă de viață”, a adăugat ea.

Vărsătorii și atenția la finanțe

Pentru Vărsători și cei cu ascendent în Vărsător, Simulescu a subliniat necesitatea prudenței financiare, menționând influența lui Saturn care se apropie de retrogradare în Casa a II-a a banilor.

„Pentru Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător. Știți cum este? Uneori prea multă încredere strică, mai ales pe plan financiar. Ziceți: «Lasă că fac eu banii ăia, lasă că recuperez eu banii ăia» și cheltuiți aiurea. Să nu uităm că Saturn se apropie de retrogradare în casa a 2-a a banilor, guvernatorul vostru.

Poate e cazul să zicem: «Trandafirul ăla costă 10 lei acolo, dar poate dincolo, costă mai ieftin și costă 8 lei. Hai să-l caut totuși mai ieftin.» Vreau un trandafir, n-am nevoie de el, dar poate să-l găsesc la un cost mai bun pentru mine”, a conchis aceasta.