Astrologul DC News Daniela Simulescu a analizat influențele astrologice ale Lunii Noi în conjuncție cu Jupiter, subliniind contrastul dintre optimismul adus de Jupiter și limitările impuse de Saturn.

„De fiecare dată când avem o Lună Nouă în același semn cu Jupiter putem spune că este un moment norocos, abundent, plin de optimism, de stări pozitive. Teoretic sună bine. Doar că această Lună Nouă e în careu cu Saturn, așa că țineți-vă bine”, a transmis aceasta la DC News TV.

Saturn și provocările sale

„Cine este Saturn? Să nu uităm, este planeta care testează, care pune limite, care te disciplinează, care structurează, care nu te lasă să faci cum vrei tu lucrurile. E planeta care-ți arată că viața nu e atât de frumoasă precum crezi tu”, a explicat astrologul.

Stelliumul în Gemeni și natura duală

„Avem un stellium în Gemeni, cinci planete, iar semnul Gemenilor este foarte copilăros, foarte adolescentin, dornic de schimbare, de mutare, fluctuează, se adaptează, se schimbă foarte repede, e cameleonic. Ori Saturn în careu cu această Lună Nouă o ponderează, adică toate intențiile, toate dorințele, toate gândurile pe care le avem, în jurul acestei date, nu prea ne ies nouă cum ne-am dori”, a mai menționat Simulescu.

Influențele asupra semnelor zodiacale

În ciuda provocărilor aduse de Saturn, Daniela Simulescu a subliniat că evenimentul poate fi favorabil pentru cei cu marcaj de Gemeni: „Bineînțeles, acest eveniment teoretic îi avantajează foarte mult pe cei cu marcaj de Gemeni. Soarele în Gemeni, Luna, Mercur, Venus, Marte, ascendentul sau poate alte unghiuri importante din harta voastră.

Va fi ca un moment din acela în care prindeți o nouă gură de aer sau vă gândiți cum vreți să arate viitorul vostru apropiat. Sau vă place mai mult de voi, pentru că dacă sunt și Venus și Jupiter în semnul vostru, trebuie să vă iubiți mai mult.”

În plus, acest eveniment îi poate motiva și pe cei cu marcaj mutabil: „Dar în același timp, acest eveniment îi poate împinge de la spate, să zicem, pe cei cu marcaj mutabil, nu doar Gemenii: vorbim de Fecioară, Săgetător și Pești”.