Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat scurt și la obiect după ce senatorul Diana Șoșoacă a făcut scandal cu o polițistă în data de 2 iunie.

După cum se vede în videoclipul urcat pe rețelele de socializare, politiciana îmbrăcată în uniformă de armată se ceartă cu agentul de poliție din cauză că nu a vrut să se legitimeze.

Momentul scandalului, filmat și urcat pe rețelele de socializare

Diana Șoșoacă: Uite, a venit un senator al României și m-am întâlnit cu oamenii.

Polițistă: OK, eu m-am prezentat cine sunt, în primul rând o să am rugămintea să vă prezentați și dvs.

Diana Șoșoacă: Dar ce, nu știți cine sunt? Nu vreau să-mi spun numele. Hai, du-mă la secție! Duceți-mă la secție acum! Hai! Acuma duceți-mă la secție. Puneți-mi vă rog cătușele și duceți-mă la secție acum!

Polițistă: Eu sper să comunicăm și să…

Diana Șoșoacă: Nu, nu, nu. Acum puneți-mi cătușele.

Polițistă: Nu pot vorbi cu 10 persoane deodată.

Diana Șoșoacă: Ba da, că de aia sunteți polițistă, să aveți capacitatea asta. Puneți-mi cătușele și duceți-mă la secție.

Analiza lui Bogdan Chirieac

„Cred că Dianei Șoșoacă i se potrivește foarte bine scandalul. Nu este ceva nou aici și probabil că este strategia de campanie a dânsei. Cu cine, cu ce, cu polițistul, cu paznicul, cu cineva să se certe, totul este pentru a ocupa jurnalele de știri și prima pagină a ziarelor online.

Nu e o problemă pentru doamna Șoșoacă. În rest, fiecare cu ce poate să arate alegătorilor. Este campanie, este normal să fie așa”, a transmis Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN, luni dimineața.