Astrologul Daniela Simulescu ne spune direct din platourile DC News TV despre influențele astrologice ale perioadei actuale. Ea a subliniat importanța intrării planetei Mercur în zodia Gemeni și impactul pe care aceasta îl are asupra diferitelor semne zodiacale.

„Astăzi Mercur intră în Gemeni și se alătură să nu uităm, celorlalte planete: Soare, Venus și Jupiter”, a declarat Simulescu, adăugând că ne așteaptă o perioadă de efervescență și adaptabilitate crescută.

Influența Mercurului în Gemeni

Intrarea lui Mercur în Gemeni marchează un moment important în teoria astrologică, planeta fiind considerată în domiciliu în acest semn.

„Când Mercur intră în semnul lui preferat, în cel al Gemenilor, se spune că este în domiciliu”, a explicat Simulescu, această poziție aducând „multă vorbă și capacitatea de a ne adapta” și caracteristici precum voioșie și superficialitate. Astrologul a avertizat că această influență poate conduce la decizii pripite și cuvinte pompoase.

Recomandări pentru Taur

Pentru Taur, sau cei cu ascendent în Taur, Mercur intră în Casa a II-a a banilor: „S-ar putea să iei niște decizii mai greșite în ceea ce privește cheltuielile. Ai să cheltuiești aiurea și pe lucruri inutile”.

Recomandări pentru Rac

Pentru cei născuți sub semnul Racului sau cu ascendent în Rac, ziua de azi este ideală pentru activități spirituale. „O zi nemaipomenită pentru rugăciune, pentru retragere și pentru meditație”, a sugerat Simulescu. Cu toate acestea, ea a reiterat importanța evitării idealizării trecutului: „Trebuie doar să ai grijă să nu romantizezi trecutul. Să nu crezi că nostalgia îți readuce ideea de perfecțiune”.