Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre următorul eveniment astrologic care ne așteaptă: tranzitul lui Marte în Taur, începând cu data de 9 iunie.

VEZI ȘI: Cea mai norocoasă zodie între 26 mai 2024 și 10 iunie 2025.

Totul se învârte în jurul banilor

„Marte intră în Taur pe 9 iunie unde, aș spune eu, ne va pondera. Însă, atenție, Marte în Taur de obicei pune totul în funcție de bani: «Nu lupt dacă nu am bani, nu lupt dacă nu obțin nimic, nu lupt pentru că nu vreau să pierd».

Astfel, cu Marte în Taur, cu toții s-ar putea să fim mai încăpățânați, mai fixiști, și să nu facem, să nu trecem la fapte. Acest aspect este cunoscut ca fiind mai confortabil, mai leneș și se adună frustrare pentru că ne uităm în jur cum alții fac lucruri, iar noi nu putem să le facem așa de repede”, a transmis astrologul la DC News TV.

Cele patru zodii care vor fi stresate la maxim

„Tranzitul lui Marte în Taur îi va stresa pe toți cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Vărsător și Scorpion. Aceștia, pentru aproximativ două luni, vor simți că vor trebui să ia taurul de coarne, nu vor ști cum să o facă și, în plus, vor fi stresați și irascibili foarte mult.

Și banii… cu Marte în Taur totul este despre bani, de la alianțe politice la decizii la nivel înalt. Totul este despre bani”, a conchis aceasta.