Astrologul Daniela Simulescu a vorbit în emisiunea sa zilnică despre o zodie care ar face bine să stea departe de tentații financiare în această perioadă.

„Nu avem un aspect despre care să discutăm foarte mult, dar ne apropiem de o conjuncție a lui Mercur cu Uranus, așa că s-ar putea să ne confruntăm cu destul de multă instabilitate. E un moment de genul «Unde dai și unde crapă»”, a transmis aceasta la DC News TV.

Berbec: Abține-te de la cheltuieli

„Pentru Berbec și cei cu ascendentul în Berbec: Marte este în semnul tău, mai are puțin și iese de acolo. Mai vine și această conjuncție Mercur – Uranus în Casa a II-a, s-ar putea să dai pe din afară în mai multe domenii, dar mai ales în ceea ce privește cheltuielile. Dacă ai putea astăzi să stai departe de tentații ar fi perfect”, a explicat Daniela Simulescu.

Taur: Renunță la victimizare și dă piept cu realitatea

„Pentru Taur și cei cu ascendentul în Taur: Cred că îl regretăm puțin pe Jupiter. Adu-ți aminte de momentele cele mai grele din viața ta și conștientizează faptul că te-ai ridicat după ele și ai avut puterea să treci prin criză. Așa că dacă treci prin chestiuni mai mici sau mai mari care nu-ți convin, victimizarea este bună doar în anumite limite, nu sta acolo mai mult decât este cazul”, a adăugat astrologul.