Astăzi, astrele ne atrag atenția asupra unui aspect astral important: Sextilul dintre Mercur și Saturn. Acest aspect ne încurajează să fim mai calculați, să frânăm impulsurile și să acționăm într-un mod rațional. Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne spune mai multe în emisiunea sa de astăzi.

Leu: Frânarea și autenticitatea

„Avem Sextilul dintre Mercur și Saturn, un aspect care ne ajută să frânăm, să fim mai calculați și să fim mai raționali. Hai să vedem cum ne influențează. Mergem la Leu sau cei cu ascendentul în Leu. Nu promite nimic șefilor din ce știi că nu poți să faci. Nu e cel mai bun moment în care să «Fake it until you make it», adică prefă-te și pe urmă reușește.

Asigură-te când vrei să faci lucrul respectiv. Astăzi, cel mai bine este să spui sincer nu pot acum să fac asta, însă dacă îmi dai timp și îmi dai o șansă, cu siguranță voi învăța, dar fi cât mai autentic și asumat”, a transmis astrologul.

Fecioară: Comunicarea în relații

„Mergem la Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară. Îți priește acest aspect pentru că cred că discuțiile cu partenerul de astăzi vor aduce anumite subiecte și teme importante pentru conexiunea dintre voi. Adică fiecare trebuie să învețe mai mult, astfel încât relația să funcționeze mai bine”, a conchis aceasta.