Jupiter a intrat în zodia Gemeni și va rămâne acolo până pe 10 iunie 2025. Această poziție astrală ne oferă oportunități de testare, schimbare și încercare. Astrologul DC News, Daniela Simulescu ne spune mai multe despre ce ne rezervă astrele.

Influența lui Jupiter în Gemeni

„Ne ajută pe fiecare dintre noi să testăm, să schimbăm, să încercăm. Precum copilul care în primii ani începe mai întâi de-a bușilea, pe urmă face primii pași. Apoi te mai ridici, dar la un moment dat se va întâmpla minunea să spunem așa”, a transmis Daniela Simulescu.

Rac: Învață să faci compromisuri

„Pentru Rac sau cei cu ascendentul în Rac, după Luna asta plină de săptămâna trecută, care n-a fost neapărat pe placul tău, ce-ți recomand eu ție zilele acestea este să lași de la tine, să înveți să faci compromisuri, dar nu te gândit că atunci când faci compromisul respectiv ai ceva de pierdut. S-ar putea să ai ceva de câștigat”, a subliniat aceasta.

Leu: Perspectivă pentru viitor

„Pentru Leu sau cei cu ascendentul în Leu, aveți în vedere următoarea situație, discuțiile pe care le purtați acum la serviciu, cu șefii, cu colegii sau cu alți parteneri, sunt importante, dar nu înseamnă că viața nu se schimbă.

Încercați să nu trăiți aici și acum și să aveți o perspectivă pentru viitorul apropiat. Vă spuneam și în horoscopul săptămânal, voi trebuie să aveți precum un vector, să nu rămâneți lipiți de pământ acum, că viața se schimbă dragii mei, încăpățânarea nu ajută pe nimeni”, a explicat astrologul.