Se dă startul sezonului de vară la Opera Comică pentru Copii, iar Felicia Filip, directorul instituției, vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre noile premiere care vor avea loc aici în perioada următoare. De asemenea, a început deja și opta ediție a Festivalului Opera Copiilor, unde sutele de copii care calcă constant pragul Operei se vor putea bucura de numeroase ateliere, spectacole, dar și de proiecții de film ce au loc în aer liber.

Pe larg despre întregul program ce va avea loc în această perioadă, cât și în luna iunie la Opera Comică o să aflați chiar de la Felicia Filip, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News.

Nu ratați emisiunea de vineri, 24 mai, ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola