Parlamentarul Gabriel Zetea, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Maramureș, a reacționat după ce colegii de coaliție s-au bătut în Casa Poporului.

După ce că cetățenii nu au încredere în parlamentari, mai văd și bătăi

„Da, îmi pare rău să văd atitudini atât de agresive în rândul unor parlamentari. Și așa Parlamentul are o imagine extrem de proastă în rândul oamenilor și acum mai văd și bătăi… Au fost în mandatul trecut cei de la USR, acum în acest mandat cei de la AUR, dar să văd și parlamentari ai puterii, în speță de la PNL, care se iau de gât unii pe ceilalți, atunci nivelul este deja mult prea jos”, a explicat Gabriel Zetea la DC News TV.

Există viață și după 9 iunie

„Eu, în județul Maramureș, candidez în numele PSD și nu că doar mi-e dragă această siglă, dar am și crescut în PSD de 25 de ani, de aici am ajuns parlamentar. Dar există și viață și după alegeri, există viață și după 9 iunie. După 9 iunie va trebui să dăm mâna unii cu ceilalți fiindcă niciun partid nu va avea 100% din voturile românilor. Va trebui să existe alianțe locale, va trebui să dăm mâna pentru proiecte. Ne batem cu argumente în campanie, dar după 9 iunie haideți să ne dăm mâna”, a adăugat acesta.