Dan Vîlceanu și Florin Roman au fost protagoniștii unui moment de violență extremă în Parlamentul României. Din imaginile difuzate la Antena 3 CNN se observă cum cei doi intră într-un clinci. Florin Roman, actual șef de campanie al Partidului Național Liberal, a fost rănit la nas. În videoclip Dan Vîlceanu pare că încearcă să-l muște de față pe Florin Roman.

„A fost ceva neașteptat. I-am reproșat colegului deputat Dan Vîlceanu prezența în băncile grupului PNL, fapt interzis de către regulament, și i-am solicitat să revină în banca neafiliaților. A urmat o altercație verbală, moment în care domnia sa a izbucnit, a sărit peste bancă. M-a invitat afară la bătaie. Am încercat să-l liniștesc și să-i spun că se face de rușine, iar afară a fost un moment la care nu te poți aștepta”, a transmis jurnaliștilor Florin Roman.

„După ce a realizat ceea ce a făcut, tremura în permanență. Avea o privire pierdută, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că domnia sa are și alte probleme”, a adăugat deputatul.