Astrologul Daniela Simulescu face ultimele recomandări pentru momentul în care Jupiter va ieși din semnul Taurului. Evenimentul astrologic vine cu provocări pentru Balanță, atât pe plan financiar, cât și pe plan emoțional.

Oportunități, abundență, dar și cheltuieli

„Astăzi nu avem un eveniment special, așa că vreau să vă amintesc că Jupiter mai stă câteva zile în semnul Taurului. El este acolo din 16 mai 2023 dacă țineți minte și cu siguranță a venit cu oportunități, cu abundență, dar și cu cheltuieli. Așa face când tranzitează semnul Taurului.

Vreau să ne uităm și la fiecare zodie în parte să vedem ce ne mai aduce în această săptămână. Când o planetă ajunge în grad anaretic, ultimul grad din cele 30, cumva pentru mulți dintre noi abia atunci încercăm să compensăm, pe ultima sută de metri”, a transmis Daniela Simulescu la DC News TV.

Momente dificile pentru Balanță

„Pentru Balanță și cei cu ascendentul în Balanță, Venus se pregătește să schimbe semnul și se pregătește de o conjuncție cu Jupiter. Jupiter se află în casa a VIII-a de un an, așa că problemele financiare nu v-au părăsit în ultimul timp. Vorbim de cheltuieli sau un proces de partaj sau probleme legate de moșteniri. Ori partenerul nu a mai avut bani ori ați avut probleme cu instituțiile financiare.

Dar, de asemenea, tranzitul acesta v-a confruntat cu propria putere de regenerare. În momentul în care ați pierdut pe cineva sau a trebuit să o luați de la capăt, sunt ferm convinsă că nu ați fost conștienți. Dar acum poate vă aduceți aminte și rememorați zilele în care fără energie, vitalitate sau șanse ați reușit să o luați de la capăt”, a conchis astrologul.