La aproape un deceniu de la lansarea cărții „Bijuteriile Kabbalah și Lumina Lor”, scrisă de Thea Haimovitz, aceasta explică impactul și semnificația acestei cărți, direct din platourile DC News TV.

În căutarea sensului vieții, mulți oameni încep să exploreze calea spiritualității. Acest drum poate fi îmbrățișat la orice vârstă, dar există un moment în viața adultă când întrebările existențiale devin mai presante.

Deschiderea celui de-al treilea ochi

“Undeva în jur de 40 de ani se deschide cel de-al 3-lea ochi, cât de cât începi să-ți pui niște întrebări, se deschide chakra de comunicare și te gândești la spiritualitate”, a expus Thea Haimovitz.

Glanda pineală și intuiția

“Ei bine, în glanda pineală există niște cristale, niște diamante de fapt, și acolo trăiește Dumnezeu. Îți dai seama cum să ai acces la treaba asta și să mergi pe intuiție. Tu reprezinți cu intuiția ta ceva care încă nu s-a întâmplat.” a subliniat aceasta

Conexiunea cu Kabbalah

“Când visezi la vârsta de 15 ani, 16 ani, când ai toată greutatea vieții viitoare pe umerii tăi și nu știi ce să faci… Să ai legătură cu Khabbalah și să mergi pe spiritualitate și să mergi pe intuiție și să ai curajul să stai legat de visul tău este divin. Lumea eșuează pentru că își ratează exact aceste momente în viață”, a conchis Thea Haimovitz.