Astrologul Daniela Simulescu amintește că zodia Gemeni va avea parte de o perioadă bună timp de aproape un an începând cu această lună.

Jupiter intră în Gemeni pe 26 mai

„Jupiter, planeta considerată marele benefic, intră în Gemeni pe 26 mai și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Cine vor fi cei mai norocoși? Bineînțeles că cei cu semnul Gemeni sau cu ascendentul în Gemeni.

Trebuie să spun că în următorul an nu are cum să nu se întâmple și  ceva bun, pozitiv, în viețile voastre, însă pentru asta trebuie să îndrăzniți și voi mai mult, să cereți mai mult de la viață, să vă preocupați de ceea ce vă doriți cu adevărat”, a explicat Daniela Simulescu.

Universul îți dă, dar nu-ți bagă în traistă

„Veți fi norocoși, veți fi susținuți, vine și abundență, vine și schimbare, și cu siguranță perioada aceasta va avea amintiri nemaipomenite în albumul vieții voastre. Trebuie să vezi și partea plină a paharului astfel încât Universul să-ți ofere cât mai multe oportunități.

Am putea spune că ești cea mai norocoasă zodie de acum, de pe 26 mai 2024, până la anul în iunie”, a conchis astrologul.