Astrologul Daniela Simulescu a explicat de ce Luna Plină din 23 mai va veni cu multe neplăceri pentru patru zodii.

Cele mai mari probleme pe care le vor avea cele patru zodii

„Pe 23 mai avem o Lună Plină foarte irascibilă. Cele patru zodii afectate vor fi Gemeni, Vărsător, Fecioară și Pești. Dacă te știi între aceste zodii, în jurul datei menționate nu prea te vei simți bine în pielea ta. Într-o măsură și din cauza ta, dar și din cauza celorlalți. Nu dormi bine, nu e nimic sigur, ți se pare că știi ceva, dar pe urmă îți dai seama că nu prea știi, faci pe lupul moralist, e foarte multă schimbare în jurul tău, dar toate acestea au loc pentru ca tu să ai un progres”, a transmis Daniela Simulescu.

Cum să depășim momentul

„Când este Lună Plină, se zice că este un apogeu. Trebuie să finalizezi ceva pentru a face spațiu pentru altceva. Teoretic sună bine, dar practic, când este un eveniment din acesta, nu mai contează deloc ce spune teoria și îți vine să bați pe toată lumea.

Recomand să dormi cât mai mult. Dacă știi că ai în astrogramă aceste patru zodii, dormi. Nu lăsa timpul să treacă, mai bine refuză o invitație în oraș decât să te enervezi dintr-un nimic. Mai bine dormi, odihnește-te, și bucură-te foarte mult când se anulează o ieșire în oraș”, a adăugat aceasta.