Astrologul DC News Daniela Simulescu a reamintit că în luna mai avem parte de cea mai fericită zi din an, pe lângă cea mai romantică zi din an care urmează la o săptămână distanță

VEZI ȘI: Cea mai romantică zi a anului 2024 este în luna mai.

„Astăzi sunt toată un zâmbet. De ce? Pentru că weekendul acesta este unul magic, cel puțin din punct de vedere al teoriei astrologice. Vom avea cea mai fericită zi a anului. Zilele acestea, mai ales pe 18 mai, vom avea conjuncția Soare – Jupiter”, a explicat Daniela Simulescu.

Cum se justifică din punct de vedere astrologic acest fenomen

„Soarele este acel astru care se ocupă de energie, vitalitate, personalitate, partea noastră conștientă, iar Jupiter este acel astru care se ocupă de optimism, de încredere, de expansiune. Se întâlnesc în semnul Taurului care are legătură cu un pic de răsfăț, cu resursele, cu stabilitatea, cu plăcerea, cu simțurile.

O dată pe an avem această conjuncție și nu ne face neapărat să ne îmbogățim sau care ne face să câștigăm la loto sau care vine dintr-o dată cu o putere magică. Ci este acel aspect pe care îl putem folosi pentru a ne simți mai bine”, a adăugat astrologul.

Cum să ne bucurăm la maxim de această zi

„Ce putem face? Putem mânca ceva delicios și inedit, putem să ne cumpărăm ceva frumos, putem să ne relaxăm, putem să mergem la un masaj, putem să ascultăm muzica aceea care ne umple tot organismul.

Într-o astfel de conjuncție, nu așteptați să pice din cer, cum am observat în ultimii ani că-mi spuneți «Daniela, nu s-a întâmplat nimic miraculos». Atât în teorie, cât și în practică, tranziturile pozitive nu au corespondent 100% în viața noastră. Când avem o astfel de conjuncție, trebuie să știi să capitalizezi”, a conchis experta în astre.