Filip Munteanu pășește în platoul Spectacola și DC News vineri, 17 mai 2024, pentru a ne vorbi despre pasiunea sa pentru actorie și despre proiectele importante în care a putut fi urmărit până în prezent. Chiar dacă are doar 12 ani, acesta se poate mândri deja cu mai multe roluri, unul dintre ele fiind chiar în serialul „Clanul”, de pe Pro TV, acolo unde l-a interpretat pe Florinel, fiul lui Bebe Măcelaru (George Mihăiță) și al Magdei (Cătălina Grama).

În paralel însă, Filip Munteanu poate fi găsit și la Opera Comică pentru Copii, acolo unde de-a lungul timpului a interpretat diverse roluri, iar din 6 iunie poate fi urmărit în cinematografele din toată țara în „Noaptea lui Vlad”, acolo unde are unul dintre rolurile principale.

Despre cum reușește să facă față acestor proiecte, ce a făcut cu primii bani câștigați, dar și cum își mai găsește timp și pentru propriile pasiuni, sporturile făcând parte din această categorie, ne va povesti chiar el.

Nu ratați emisiunea de vineri, 16 mai 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV



Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola