Astrologul Daniela Simulescu a vorbit la DC News TV despre ieșirea lui Mercur din semnul Berbecului și despre ce aduce acest eveniment astrologic în viețile noastre.

Mercur, în gradul anaretic în Berbec

„Iată că a venit și această zi în care Mercur se pregătește să iasă din semnul Berbecului. Să ne amintim că a fost retrograd acolo, că și-a oprit retrogradarea pe 25 aprilie, dar vă spuneam atunci că vom avea din efectele retrogradării până când iese din semnul contaminat, adică pe 15 mai. Dar până acolo, Mercur se pregătește să intre în gradul anaretic. Orice semn zodiacal are 30 de grade, iar ultimul grad este considerat de mulți periculos și plin de surprize”, a explicat astrologul.

Ce efecte va avea asupra vieților noastre

„Orice planetă care ajunge la gradul 29 al unui semn își face de cap, nu ai control asupra ei. Acum avem de-a face cu Mercur, iar Mercur în Berbec este destul de efervescent. A mai fost și retrograd, deci abia așteaptă să iasă din Berbec, așa că s-ar putea să spunem multe și nevrute, să ne urlăm dreptatea, durerea sau să ne grăbim. E genul de zi care pe unii introvertiți îi poate ajuta, dar s-ar putea să dea un exces de zel celor energici.

Cu Mercur în Berbec s-ar putea să putem spune ce n-am spus mult timp, dar în același timp s-ar putea să dăm pe din afară și s-ar putea să ne dăuneze enorm”, a conchis Daniela Simulescu.