Astăzi, în analiza astrologică a zilei de 7 Mai, Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne oferă o privire asupra influențelor astrale care ne vor ghida comportamentul și alegerile.

Soarele în sextil cu Saturn

”Ce avem astăzi? Avem două aspecte despre care discutăm. Soarele face sextil cu Saturn. Frânare, liniștire, pragmatism. Trebuie să facem totul într-un anumit ritm, nu trebuie să forțăm nimic. Tot astăzi, Mercur în Berbec face din nou conjuncția cu Chiron. De data aceasta, Mercur este direct.” a transmis astrologul.

Așteptări nerealiste

“Mergem la Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion. Cred eu că ai așteptări mari de la partener. Vrei să se poarte într-un fel, vrei să facă ceva anume și nu face și cel mai bine ar fi să stai cu tine însuți și să descoperi de unde vine nevoia asta. Că una e ce crezi tu și una este ce face și ce crede omul respectiv.” a explicat Daniela Simulescu.

Excesul de zel

“Mergem acum la Săgetător sau cei cu ascendentul în Săgetător. Muncă, muncă, ți-am mai spus zilele acestea, însă în același timp, excesul de zel nu-și are rostul în zilele astea. Îți este extrem de dăunător.” a conchis aceasta.