Cristian Pelivan de la Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) spune că românii cumpără telefoane mobile și accesorii de Paști, pe lângă comenzile la firme de catering.

Cozonac, drob și ouă deja vopsite, comandate prin curier

„Care sunt tendințele în perspectiva Paștelui Ortodox? Au început românii să-și comande cozonacul, drobul și ouăle deja vopsite de pe Internet?”, a întrebat moderatorul emisiunii Totul despre Bani, Mihai Ciobanu.

„Cu siguranță, pentru cozonac sunt deja plasate comenzi. Personal am vrut să comand, însă era un termen limită până la care puteai comanda online. Ne-am uitat la datele de anul trecut să vedem ce categorii de produse au crescut spectaculos, ce caută românii de Paște. Ei bine motocoasele se vând de patru ori mai bine decât în perioada normală, nu trebuie neapărat pentru Paști”, a explicat Cristian Pelivan (ARMO).

Sărbătoarea Paștelui, suprapusă cu comenzile de primăvară

„Categoriile importante sunt produsele de curățenie, lumea își face curat în casă, cei care sunt norocoși și locuiesc la casă cumpără mobilier de grădină pentru că este și vremea frumoasă. În general, se cam pliază ceea ce ar vrea lumea de Paști cu ceea ce ar vrea că a venit primăvara.

Ceea ce este separat, vedem o creștere de vânzări la telefoane mobile și accesorii, poate unii dau cioc și cu telefonul, nu doar cu ouăle”, a spus în final acesta.