Astrologul Daniela Simulescu a explicat la DC News TV cum vom fi influențați de astre în weekendul 3-5 mai.

Semne liniștitoare din partea astrelor

„Astăzi este Vinerea Mare. Cumva, astrele ne liniștesc, nu au aspecte care să ne sperie și ne lasă să ne vedem de ritualurile pentru Paști să zicem așa. Astăzi, Soarele se apropie de un Sextil cu Saturn, vom avea săptămâna viitoare o Lună Nouă în Taur și o conjuncție Mercur Retrograd – Chiron.

Vom reuși să ținem post, fiindcă Marte face un aspect armonios cu Pluto, puterea interioară devine destul de puternică și efectiv ne abținem. Acesta este un lucru bun”, a explicat Daniela Simulescu.

Să trăim clipa

„S-ar putea ca în zilele următoare să ne simțim respinși, abandonați, când e vreo discuție în familie, dar e doar în mintea noastră, credeți-mă. Poate fi și adevărat, dar nu e cazul să exagerăm.

Soarele se apropie și el de un Sextil cu Saturn, ceea ce înseamnă că suntem foarte ponderați și astrele ne recomandă să trăim aici clipa, să nu ne mai gândim la ce e în viitor, ci să găsim o clipă de liniște, de așezare”, a mai spus Daniela.

Atenție la excesele alimentare

„Ne mai apropiem și de Luna Nouă în Taur, deci excese alimentare, dar în același timp e o perioadă nemaipomenită și pentru a gusta anumite rețete, ceva total diferit față de ceea ce am mâncat până în acest moment”, a conchis astrologul.