Astrologia ne oferă o fereastră spre înțelegerea dinamicilor subtile care ne influențează viața de zi cu zi. Daniela Simulescu, astrolog DC News, aduce în atenție un eveniment astrologic deosebit: intrarea planetei Marte în zodia Berbec. Acest tranzit promite să aducă schimbări semnificative la nivel personal și colectiv.

Curaj și agresivitate 

“Ce credeți? După ce Marte s-a întâlnit cu Neptun și ne-a dat peste cap toate planurile, astăzi intră în Berbec, acolo unde îi place lui cel mai mult, cel puțin din punct de vedere teoretic. Marte planeta acțiunii, Berbecul este semnul forței, al luptei, al războiului, cumva Marte se zice că este în domiciliul Berbecului.

Acest tranzit care va dura iată, până pe 9 iunie, poate să ne aducă mai mult curaj, mai multă furie, mai multă agresivitate, dar și mai multă lașitate, atât la nivel personal cât și la nivel mondial.

Marte îi va împinge foarte mult de la spate pe cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale. Vorbim de Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Dacă vă știți cu aceste semne în astrogramele natale, țineți-vă bine până pe 9 iunie, dar pe de altă parte, poate că aveți nevoie de un imbold ca să faceți un pas înainte.” a explicat Daniela Simulescu.

Gemeni: sociabilitate și vizibilitate 

“Mergem acum la Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni. Intrarea lui Marte în casa a 11-a te face mai vizibil. Vorbești mai mult cu prietenii, ei află despre tine, planificați anumite evenimente, aveți în plan unele activități. Nu e momentul să stai foarte mult singur. Nu e momentul să stai doar cu partenerul ci e momentul să fii mai sociabil.” a transmis astrologul.

Rac: Provocări și invidie

 “Mergem acum, iată la Rac sau cei cu ascendentul în Rac. Marte intră în casa a 10-a și vă provoacă foarte multe pe plan profesional. E multă nerăbdare, multă furie, multă frustrare. Din invidie în «lasă că îți arătă eu ție»; «dar ce are el și ce n-am eu?»; «ăia n-au făcut atât de bine proiectul respectiv, de ce îi laudă mai mult ca pe mine?» și veți intra într-o competiție din asta. Dar nu uitați ceva, indiferent de vârsta pe care o aveți, adevărata competiție este cu voi înșivă.” a conchis aceasta.