În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 28 aprilie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre cum influențează poziția Lunii relația cu mama. Alături de Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, vom vedea cum să privim dincolo de zodia principală și ce legătură există mai exact între această poziție a Lunii din momentul nașterii și relația pe care o ai cu mama.
În timp ce mulți părinți se opresc la simpla interpretare a zodiei copilului, există mult mai multe aspecte ale astrogramei care sunt extrem de importante în înțelegerea completă a naturii și a potențialului copilului, unul dintre acestea fiind poziția Lunii în momentul nașterii.
În cadrul acestei ediții, astrologul Daniela Simulescu ne va spune ce înseamnă Luna în astrograma natală, cum o putem afla, dar și ce înseamnă să ai Luna în fiecare zodie în momentul nașterii:
Luna în Berbec
Luna în Taur
Luna în Gemeni
Luna în Rac
Luna în Leu
Luna în Fecioară
Luna în Balanță
Luna în Scorpion
Luna în Săgetător
Luna în Capricorn
Luna în Vărsător
Luna în Pești
Site-urile pe care să intrați ca să aflați poziția Lunii în momentul nașterii, recomandate de astrologul Daniela Simulescu, sunt:
https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online
https://astro.cafeastrology.com/natal.php
———————————————————————————
Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.
Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.
Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.
YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici
YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania
Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro
Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:
Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro
Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv
Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro
TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro
Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro
Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34
Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954