Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru weekendul 26-28 aprilie, explicând cum ne afectează viețile mișcările astrelor în această perioadă de timp.

Aspecte „păcătoase” ale teoriei astrologice

„Zilele acestea, vorbim aici de tot weekendul, avem niște aspecte să le spunem «păcătoase» din punct de vedere al teoriei astrologice. Cumva, astrele nu vor să ni le dea pe toate săptămâna viitoare, considerată Săptămâna Mare, Luminată și cum mai spun oamenii.

Când zic păcătoase nu vă gândiți neapărat la ceva rău, ci mai degrabă la momente în care ne detașăm de cine suntem noi cu adevărat și îndrăznim puțin mai mult. Avem curaj, sau mai degrabă tupeu. Nu ne mai pasă de ce zice societatea, de ce zice lumea, și ne vedem noi de viață”, a explicat Daniela Simulescu la DC News TV.

Cei curajoși vor câștiga

„Astăzi Luna Neagră face un trigon cu Uranus, iar duminică Luna Neagră face un trigon cu Jupiter. Cu alte cuvinte, cei curajoși, îndrăzneți, rebeli, remixați, vor primi foarte multe oportunități.

Toți vor să fie diferiți, toată lumea vrea să fie unică și originală. Nu mă refer la asta, ci la oamenii care chiar fac lucrurile altfel și care aduc propria viziune și care îmbunătățesc, cei care nu urmează turma”, a conchis ea.