Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru ziua de 25 aprilie în care Luna Plină a ajuns în Scorpion, iar Mercur Retrograd este istorie.

„Sunt foarte curioasă cum ai dormit după Luna Plină din Scorpion de ieri, cum te-ai trezit. Știi cum e, cui pe cui se scoate, vorba aceea!”, a transmis Daniela la începutul emisiunii de astăzi.

Mercur Retrograd e istorie!

„De ce spun asta? Pentru că după ce am avut o Lună Plină în Scorpion, ce credeți că se întâmplă astăzi? Mercur își oprește Retrogradarea. Știți totuși ce se întâmplă? Banditul de Mercur, cum îi spun eu în ultimul timp, atunci când se oprește, îi place să fie cu chef, cu sule și trâmbițe.

Astfel, vă invit să vă păstrați calmul, răbdarea, toleranța, empatia și astăzi să trageți aer în piept, să vă liniștiți și să nu o luați razna”, a adăugat ea.

Ce alte situații mai pot apărea

„Pentru că altfel, Mercur… mi-l și imaginez cum stă el pe un norișor cu săndăluțele lui, cu aripioare, coif și se uită la noi, muritorii de rând, cum ne dăm peste cap, cum ne certăm, cum ne enervăm pe nimicuri și ne consumăm viața așa aiurea. Dar să știți că pot fi și situații din acestea foarte haioase, glumețe, în jurul nostru”, a conchis Daniela Simulescu.