Victor Ponta, premier al României între 2012 și 2015, l-a imitat în platoul DC News TV pe președintele Klaus Iohannis, în timpul interviului acordat analistului Bogdan Chirieac.

Nu știm cine candidează, dar sigur va fi cine vrea Klaus Iohannis

„Noi nu știm cine candidează la prezidențiale, dar pot să anticipez, văzând discursurile, declarațiile și cunoscându-l pe domnul Iohannis că va zice: «Să candideze Nicu Ciucă». De ce? «D-aia»”, a spus cu umor Victor Ponta la DC News TV.

„Aici vă contrazic 100%. Nu are cine să-l întrebe «De ce domne’» pe Iohannis”, a reacționat imediat Bogdan Chirieac.

Cu paltonul de capotă

„Nu îndrăznește nimeni să-l întrebe, aveți dreptate, am greșit eu. România e paltonul domnului Iohannis. Va lua paltonul și va zice că dacă nu iese Ciucă, pac, dă cu paltonul de capotă până înțelege capota să se dea de acolo.

Eu nu am uitat, nu știu de ce lumea uită. În 2020, în ultima săptămână înainte de alegerile locale, Nicușor Dan a fost invitat la Palatul Cotroceni. Eu cred că așa se va întâmpla și acum, în jur de 1 iunie o să fie invitat Nicușor Dan la Cotroceni și a rezolvat-o cu Bucureștiul. După care, va zice: Nicolae Ciucă. Dar dacă lumea nu vrea să-l voteze pe Nicu Ciucă ce facem?”, a conchis fostul prim-ministru.