Victor Ponta recunoaște la DC News TV că este întrebat în legătură cu viitoarele măsuri fiscale ale guvernului. Deși nu știe răspunsurile, acesta insistă că ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, „este sadic” și urmează să aducă taxe noi odată ce trece anul electoral.

Microîntreprinderile, la pământ

„Pe mine mă sperie cel mai tare discursul lui Marcel Boloș care spune așa, zâmbind: «Anul ăsta nu umblăm la taxe, dar la anul..».

Toată lumea vine și ne întreabă: «Domnul Ponta, ce se întâmplă la anul, ce ne mai face? Că ne-au mărit, ne-au omorât, microîntreprinderile sunt terminate»”, a transmis Victor Ponta la DC News TV.

Anunțuri făcute zâmbind…

„Eu le zic că nu știu. Și mă întreabă apoi de ce râde domnul Boloș când zice că o să vedem la anul? Cred că e sadic un pic, îi place ideea că o să ne mărească, dar nu știm ce o să mărească!

Din nou vin oamenii și spun că sunt consilierul onorific al premierului. «Noi ne facem bugetele de anul ăsta pentru la anul, măcar să ne spună ce ne așteaptă la anul». Nu știm. Înțelegi situația? Chiar e ciudată”, a adăugat fostul premier.