Astrologul DC News TV Daniela Simulescu ne descifrează astrele astăzi și explică faptul că răul a trecut, după conjuncțiile lui Mercur Retrograd cu Soarele și Chiron din această săptămână.

Răul a trecut

Cuvintele devin mai blânde și începem să ne reconciliem după câteva zile în care am fost dați peste cap, odată cu conjuncția Mercur Retrograd – Venus, explică experta în astre de la DC News TV.

„După ce Mercur Retrograd a făcut conjuncție cu Soarele și cu Chiron, ce credeți că urmează? Se aproprie de o conjuncție cu Venus. Cumva aici cuvintele sunt mai blânde, mai drăguțe, mai dulci. Ne mai alinăm rănile unii altora, cumva putem spune că este o conjuncție mai bună”, a transmis Daniela Simulescu.

Berbecul reconciliant

Când vine vorba de Berbec, observăm un moment extrem de prielnic să ne mărturisim sentimentele față de cineva sau să reînviem o legătură cu cineva pe care am neglijat-o.

„Uitându-ne la fiecare dintre noi, începem cu Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec. Mercur Retrograd lângă Venus în semnul tău. Ce înseamnă asta? Dacă ai vrut la un moment dat să-i spui unei persoane dragi despre sentimentele tale, acum e cea mai bună zi. Chiar și din senin, din neant, poți să trimiți o îmbrățișare virtuală cuiva cu care nu ai mai vorbit de mult timp. E nemaipomenit”, a adăugat astrologul.