Candidatul AUR la europarlamentare Georgiana Teodorescu și-a reiterat poziția față de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, după ce în spațiul public au apărut ipoteze privind presupuse legături între partidul său și serviciile ruse.

Poziția AUR față de NATO

„Cum vedeți prezența României în NATO? Mai este necesară după războiul din Ucraina? AUR ar dori să scoată România din NATO?”, au fost întrebările adresate de Bogdan Chirieac în timpul emisiunii.

„Doamne ferește”, a răspuns avocata Georgiana Teodorescu la ultima întrebare. „O să încep să cred că dați crezare zvonurilor inventate despre partidul AUR”, a continuat ea.

„Ar trebui să eliminați aceste zvonuri”, a punctat Bogdan Chirieac.

Putin, un criminal

„Păi asta facem cu fiecare ieșire publică pe care o avem. Vedeți dvs., oriunde mergem de fiecare dată suntem întrebați despre Putin, despre NATO. De fiecare dată spunem că suntem stat membru NATO, suntem cu Europa, nu suntem cu rușii”, a mai spus Teodorescu.

„Și George Simion și Marius Lulea au spus despre Vladimir Putin că este un criminal”, a mai transmis Chirieac.

„Sigur, în continuare spunem asta. O vom spune în continuare până când acest criminal va muri la un moment dat, cu voia lui Dumnezeu. Va îmbătrâni, va muri, nu știm cum o să moară. Dar tot criminal va rămâne”, a conchis liderul AUR.