Astrologul DC News Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru ziua de 15 aprilie 2024, explicând că două zodii nu trec prin momente prea bune, mai ales când vorbim de o conjuncție Mercur – Chiron în Casa a III-a.

Probleme cu neamurile care vorbesc prea mult

„Pentru Capricorn sau cei cu ascendentul în Capricorn vă spun că neamul, știți cum e, nu ni-l alegem. Ni-l dă Universul sau cine vreți voi, Dumnezeu, Soarele, Planeta, când ne naștem. Ei bine, dar ăsta nu-i un motiv că nu puteți să dormiți de ce v-a zis mătușa, unchiul. Că știu ei prin ce am trecut eu, că și ei au făcut, și ei au dres.

Potoliți vocea aceea interioară declanșată de neamuri. Neamurile… au și ele problemele lor, nu zic acum să le suflați, să vă purtați urât cu ei. Mai degrabă vă recomand să vă retrageți așa un pic, să vă detașați”, a spus Daniela Simulescu pentru această zodie.

Vărsătorii războinici își fac rău singuri căutând critici

Când vine vorba de Vărsător, aceasta adaugă: „Ce-o să fie la gura voastră cu Mercur – Chiron în Casa a III-a… nici nu vreau să mă gândesc!”.

„Să ferească Sfântu’ să vă zică cineva ceva astăzi că săriți imediat și o să aveți reproșuri și cuvinte dure și săgeți. De asemenea, veți avea tendința de a căuta oamenii care vă critică pentru că vă place să vă faceți rău”, a conchis astrologul.