În pragul unei noi săptămâni, astrologia ne deschide ușa către o lume plină de dinamism și provocări. Aspectele astrologice ale momentului ne invită să explorăm cum influențează acestea starea noastră mentală și emoțională.

Daniela Simulescu, astrolog DC News ne spune mai multe despre ce urmează să ne aducă această săptămână.

Conjuncția Mercur retrograd cu Chiron

“Iată că a venit o nouă zi de Duminică și ne așteaptă o săptămână țin să vă spun plină, dinamică, provocatoare din punctul de vedere al teoriei astrologice. Avem foarte multe aspecte, nu le mai număr, că sunt foarte multe. Mâine ce se întâmplă? Avem o conjuncție între Mercur retrograd și Chiron.

De când Mercur a intrat în Berbec, va face aceste conjuncții cu Chiron și atunci când este retrograd. Atunci când e retrograd s-ar putea să resimțim mai mult, adică să ne doară cuvintele mai mult decât ne-am gândi.” a transmis Daniela Simulescu.

Tendințe de autosabotaj

“Problema este că Mercur nu reprezintă doar vocea, ci reprezintă și mintea. Și când vocea și mintea iată se întâlnesc cu Chiron, care înseamnă și durere, s-ar putea să avem tendința să ne auto-otrăvim, să ne auto-iluzionăm sau să avem tendințe din acestea foarte masochiste.

Putem să ne spunem lucruri, să ne criticăm, să ne judecăm, să ne punem în ipostaze în care simțim că nu suntem iubiți și apreciați.” a explicat astrologul.