În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer de pe DC News TV, Florin Bebeșel ne  împărtășește din vasta sa experiență acumulată în lumea fascinantă a acupuncturii, o practică care continuă să surprindă și să ofere soluții inovative pentru echilibrul și sănătatea noastră emoțională și fizică.

Corelația punctelor corpului cu emoțiile

 “Întotdeauna folosirea punctelor de pe corp, revigorarea energiilor organelor interne face corelația cu stările noastre emoționale și ne modifică bunăstarea și tipul nostru de emoții cu care ne hrănim.

Pentru că noi nutrim tot felul de emoții care sunt cele pe care noi le cunoaștem. Ca să trecem dincolo de limitele noastre acupunctura este un instrument la îndemână și rapid care face modificări acum, pe loc.” a transmis Florin Bebeșel.

Impactul imediat al acupuncturii 

“Deci mulți dintre pacienții care vin la noi observă faptul că este ceva clar, adică este ceva ce este obiectiv, este ceva ce se întâmplă imediat, nu este o chestiune care să se întâmple peste o lună, nu.

De fiecare dată când participă la tratament, ceva și în plan emoțional și în planul luminării mentale și în felul în care funcționează vigoarea este evident că se întâmplă.” a subliniat acesta.